Εύκολα και πιάνοντας πολύ καλή απόδοση η ομάδα μπάσκετ κοριτσιών του Λυκείου μας νίκησε την αντίστοιχη ομάδα του 2ου Γενικού Λυκείου Κερατσινίου σε αγώνα που έγινε στο γήπεδο Σαλπέα στον Πειραιά.

 Τα κορίτσια του σχολείου μας δεν συνάντησαν καμία, σχεδόν, αντίσταση και βρίσκονταν διαρκώς μπροστά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είναι χαρακτηριστικό πως στο 2ο οχτάλεπτο η ομάδα μας δέχτηκε μόλις 2 πόντους και στο 4ο μόλις 6. Όλα τα κορίτσια, συμμετέχοντας ή όχι, συνέβαλαν στη νίκη καθώς κατέβαλαν μια προσπάθεια είτε υποστήριξης και εμψύχωσης είτε καλού παιχνιδιού. Ομολογουμένως, υπήρχαν αρκετά αδικαιολόγητα λάθη τα οποία μέσα από την καλή δουλειά, τη θέληση και τη σωστή προπόνηση θα διορθωθούν.

Με αυτή τη μοναδική νίκη το σχολείο μας προκρίθηκε στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος Πειραιώς και Νήσων λόγω μη συμμετοχής αρκετών σχολείων στους αγώνες. Η φάση αυτή θα ξεκινήσει στις 20 Δεκεμβρίου και εκτός από το σχολείο μας θα συμμετάσχουν και σχολεία της Λέσβου, των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων.

Το σκορ διαμορφώθηκε κατά περιόδους ως εξής:

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ

2ο Λύκειο Κερατσινίου

3ο Λύκειο Νίκαιας

1ο

13

15

2o

2

13

3o

10

6

4o

6

16

ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ

31

44


Οι παίχτριες που αγωνίστηκαν ήταν οι ακόλουθες: Ζεντέλη Χρ., Αμανατίδη Γ., Ντουρακοπούλου Χρ., Γιαννακουδάκη Μ., Καπουράνη Ε., Πασχαλινοπούλου Α., Μυλωνά Ευρ., και τέλος  Μπούτση Παρ. και Τσιμπούκα Π. οι οποίες δεν συμμετείχαν επειδή υπήρχαν κάποια προβλήματα.

Προπονητής των κοριτσιών ο κ. Σ. Γεωργίου.

Γιαννακουδάκη Μαίρη - Μαθήτρια Β2

 
ΑρθρογράφοιΈχουμε 90 επισκέπτες συνδεδεμένους
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση