Μαθητές του προγράμματος «Ιστορία της Νίκαιας (Κοκκινιάς), Κατοχή -Αντίσταση- Μπλόκο» τραγουδούν στο Μουσείο του Μπλόκου, κατά την επίσκεψή τους στην Μάντρα.

 

Κατά τη διάρκεια του 2ου τετραμήνου του σχολ.έτους 2013-14 όλοι οι μαθητές/τριες των τεσσάρων τμημάτων της Α΄ τάξης εκπόνησαν συνθετικές εργασίες στα πλαίσια του μαθήματος των Θρησκευτικών.

 

«Μαργαρίτες» - Μικρά βίντεο κινουμένων σχεδίων. Οι μαθητές εκφράζουν τα ενδοσχολικά τους βιώματα και τα συναισθήματά τους μέσα από κινούμενα σχέδια.

 

Η σχολική κοινότητα είναι μικρογραφία της κοινωνίας. Όπως λοιπόν υπάρχει αλληλεγγύη και αλληλοβοήθεια μεταξύ των μελών της έτσι θα πρέπει, για την αρμονική και ομαλή λειτουργία της, τα μέλη να σέβονται τους κανονισμούς της σχολικής κοινότητας.


 

Στη σύγχρονη εποχή ο μαθητής καταναλώνει αρκετές ώρες στον υπολογιστή και ίσως έχει αντικαταστήσει δημιουργικότερες μορφές διασκέδασης. Ακόμα αναρωτιόμαστε, πόσα παιδιά...

 

Μερικά παιδιά βιώνουν φόβο στο σχολείο, ο οποίος προέρχεται από ιδιαίτερες λεκτικές ή σωματικές συμπεριφορές των συμμαθητών τους. Στην ταινία μας, ο "κοντός" ξεπερνά το πρόβλημα...

 
ΑρθρογράφοιΈχουμε 9 επισκέπτες συνδεδεμένους
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση